ROMAX NIJVERDAL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 916 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Romax Nijverdal. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 10:33 Het smaakte lekker
19 mei 2024 om 20:18 Het smaakte heerlijk
18 apr 2024 om 19:44 Weinig saus. Zou er apart bij mogen in bakje
23 mrt 2024 om 11:49 Heel eerlijk vonden we deze kapsalons veel en veel minder dan dat we van ROMAX gewend zijn. We zullen deze helaas niet meer bestellen. Bijvoorbeeld vanwaar de salade appart i.p.v. zoals altijd het geval was eroverheen. Beetje jammer.
17 mrt 2024 om 21:01 Snelle en correcte bezorging en makkelijk bestellen!
25 feb 2024 om 21:15 2x de kapsalon besteld, die was echt goed Helaas duurde de bezorging wel echt heel lang.
25 feb 2024 om 20:43 Toppie als altijd
23 feb 2024 om 20:16 Het was weer heerlijk
18 feb 2024 om 22:02 Eten smaakte goed alleen vreemd dat het 20 huizen verderop werd bezorgd terwijl het juiste adres was doorgegeven.. gelukkig wisten die buren wie wij zijn en kwamen zij ons eten wel thuis bezorgen.
15 feb 2024 om 20:16 Lekker eten, goede hoeveelheid, vriendeljjk en snel bezorgd
9 feb 2024 om 22:47 Eten was niet al te warm.
4 feb 2024 om 22:07 Er werd een plastic zak in rekening gebracht die er niet omheen zat. Gehakt in de calzone was bij meedere happen zo ontzettend scherp/peperig en andere happen smakeloos